Cursuri de formare

Bazele Educatiei Parentale

Cursul "Bazele Educatiei Parentale" este adresat cadrelor didacticee din invatamantul prescolar - educatoare / institutori. Cursul este acreditat de Directia Generala de Formare a Personalului din Invatamantul Preuniversitar a Ministerului Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului si va fi sustinut de formatori acreditati. Participantii vor dobandi Atestat de formare continua a personalului didactic. Cursul este creditat cu un numar de 12 credite profesionale transferabile, de la data de 07.11.2011. Participantii vor primi un kit complet de materiale pentru sustinerea cursului cu parintii: manual suport de curs, materiale auxiliare, DVD. Program: Cursul totalizeaza 42 de ore de curs plus 4 ore de evaluare si se va desfasura in doua module a cate trei zile / saptamana sau sase zile consecutiv, dupa un program zilnic conform solicitarii participantilor: fie 9 - 17 cu pauze de cafea si pauza de pranz, fie 12.00 -19.00 fara pauze. Cursul poate avea loc in Centrul de formare al Fundatiei Copiii Nostri din Bucuresti precum si in centre de formare acreditate in urmatoarele judete: Braşov, Bistriţa, Galaţi, Suceava, Maramures, Teleorman, Dâmboviţa, Călăraşi.

Grup tinta

Cursul se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul prescolar si primar respectiv educatoare (profesori in invatamantul prescolar) si institutori. Pentru a beneficia de creditele profesionale este obligatorie incadrarea in grupul tinta.

Dezvoltarea socio emotionala a copilului

Cursul "Dezvoltarea socio - emotionala a copilului" se adreseaza personalului didactic care lucreaza cu copii pana la varsta de 12 ani: educatoare, institutori precum si psihologilor si consilierilor scolari. Este acreditat de Directia Generala de Formare a Personalului din Invatamantul Preuniversitar a Ministerului Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului si va fi sustinut de formatori acreditati.
Tematica cursului acopera urmatoarele subiecte:

  • Disfuncții ale climatului familial
  • Susținerea creșterii și învățării copilului. Rolul taților în dezvoltarea copiilor. Disciplinarea pozitivă a copilului.
  • Educația remedială. Teoria structurii intelectului. Metode și tehnici folosite în educația remedială
  • Absenteismul. Abandonul școlar. 
  • Violenta in scoala
  • Delincvența juvenilă

Participantii vor dobandi Atestat de formare continua a personalului didactic.  Cursul este creditat cu un numar de 23 credite profesionale transferabile si poate fi organizat pentru minimum 20 maximum 28 de participanti pe serie.

Cursul poate avea loc in Centrul de formare al Fundatiei Copiii Nostri din Bucuresti precum si in centre de formare acreditate in urmatoarele judete: Braşov, Bistriţa, Galaţi, Suceava, Maramures, Teleorman, Dâmboviţa, Călăraşi.
Pentru inscriere, trimiteti o scrisoare de intentie si un CV europass la adresa de email fcn_ro@clicknet.ro.

Grup tinta

Cursul "Dezvoltarea socio - emotionala a copilului" se adreseaza personalului didactic care lucreaza cu copii pana la varsta de 12 ani: educatoare, institutori precum si psihologilor si consilierilor scolari. Fiecare participant trebuie sa prezinte o adeverinta in original de la locul de munca in care sa se specifice functia si specializarea, pentru a dobandi creditele profesionale transferabile atasate atestatului de absolvire.

Formare de formatori

Scopul cursului de formare de formatori este ca la sfarsitul cursului participantii sa poata elabora, proiecta si livra un curs de formare pentru adulti, pe baza principiilor invatarii experientiale si a insusirii tehnicilor specifice de lucru cu adultii. Programul de formare se derulează pe parcursul a 80 ore de formare dintre care 32 ore de instruire teoretică şi 48 ore de instruire practică si va fi sustinut de doi formatori. Modul de desfasurare: Prezentari interactive, dezbateri, lucrul în grupuri, simulari, aplicatii practice. Evaluarea finala a cursantilor va avea loc dupa cel putin doua saptamani de la terminarea cursului, la o data agreata de comun acord cu participantii si cu reprezentantul CNFPA care va participa la evaluare. Modul de certificare: certificat de absolvire eliberat de Fundatia Copiii Nostri si CNFPA, conform Autorizatiei nr. 1773/29.11.2007

Grup tinta

Cursul poate fi urmat de orice absolvent de studii superioare cu diploma de licenta. Intrucat exemplele practice sunt adresate profesionistilor care lucreaza cu copiii si parintii (cadre didactice, asistenti sociali, psihologi etc) este de preferat ca participantii sa activeze in aceste domenii.

Documente necesare înscrierii

1.Adeverinta de cadru didactic
2.Cerere inscriere curs
3.Scrisoare de Intentie
4.CV-europass insotit de copii ale diplomelor de studiu (liceu, facultate)
5.Copie Certificat Nastere
6.Copie Certificat Casatorie /Hotarare de divort
7.Copie B.I.  / C.I.

CITESTE MAI MULT

Achizitii

Achizitie SERVICII PENTRU 1 CURS DE FORMARE DSC03 Achizitie SERVICII PENTRU 1 CURS DE FORMARE DSC03
Publicat la 16.07.2012, ora 18.00Selectam furnizor  pentru SERVICII PENTRU 1 CURS DE FORMARE DSC03

Achizitie SERVICII pentru 2 cursuri de formare
  Achizitor: Fundatia Copiii Nostri Cod de identificare fiscala: 4693139 Adresa: Bucuresti, str. i

TOATE ACHIZITIILE